Livrarea materialelor de constructii se face in 24-48 de ore lucratoare, iar costul transportului se va comunica telefonic in functie de comanda.

In cazul in care optezi pentru ore sau zile preferentiale te rugam sa le mentionezi atunci cand vei fi contactat telefonic de un specialist Presto Construct.

Livrarea produselor se face in limita stocului disponibil. In cazul in care nu detinem produsul dorit pe stoc ne rezervam dreptul de a nu onora comanda in cauza.

In cazul in care exista suspiciuni cu privire la ridicarea comenzilor, din diverse motive, ne rezervam dreptul de a expedia comanda, doar cu plata in avans.

In cazul in care comanda nu este ridicata, ne rezervam dreptul de a expedia o alta comanda, doar cu plata in avans.

Livrare estimata

Data estimata de livrare afisata pe site la produse este doar o estimare si ca aceasta poate fi influentata de mai multi factori, cum ar fi volumul mare de comenzi intr-un anumit moment, conditiile meteorologice, zilele legale libere sau eventuale probleme tehnice. Desi ne straduim sa respectam toate termenele de livrare, este posibil ca uneori sa apara intarzieri neprevazute. In astfel de situatii, este important sa comunicam clar cu clientii nostri si sa ii informam cu privire la noile date de livrare.