Pentru a comanda materiale de constructii, incepeti prin a accesa site-ul presto.ro. Dupa ce ati gasit materialele de constructii dorite, aveti posibilitatea de a comanda prin a ne contacta telefonic la numarul 0728 777 499 (Program: L-V: 08-17 / S: 08-13) sau de a completa formularul de comanda din pagina de produs.

Pe pagina produsului, gasiti un buton „Comanda acum”, faceti click pe el si se va deschide un popup cu un formularul de comanda. Aici va trebui sa furnizati informatiile necesare (Nume/Firma, Adresa santier, E-mail, Telefon). Dupa ce ati completat toate campurile din formular, faceti clic pe butonul „Trimite” sau „Comanda” pentru a trimite cererea dvs. de comanda.

Dupa trimiterea comanzii, un specialist Presto Construct va va contacta telefonic pentru a va confirma disponibilitatea produselor si pentru a va oferi orice alte informatii sau clarificari de care ati putea avea nevoie. In timpul apelului, specialistul Presto Construct va va furniza informatii detaliate despre costurile totale, costul de livrare si modalitatile de plata disponibile. Daca sunteti de acord cu aceste detalii, puteti confirma comanda.

Dupa ce ati confirmat comanda si ati efectuat plata (daca este necesar), specialistul Presto Construct va va confirma comanda si va va furniza informatii despre data livrarii materialelor de constructii.

Livrarea materialelor de constructii se face cu flota proprie de masini de transport si utilaje.